• Den nye BYD Han familiebil er udsat, valgfrit udstyret med lidar
  • Den nye BYD Han familiebil er udsat, valgfrit udstyret med lidar

Den nye BYD Han familiebil er udsat, valgfrit udstyret med lidar

Den nyeBYDHan-familien har tilføjet tag-lidar som en valgfri funktion. Derudover er den nye Han DM-i med hensyn til hybridsystem udstyret medBYD'ernyeste DM 5.0 plug-in hybrid teknologi, som vil forbedre batterilevetiden yderligere.

Forsiden af ​​den nye Han DM-i fortsætter med at bruge en frontgrill med stor mund, mens den nye Han EV har en lukket frontflade, og hybridmodellen bevarer luftindtagsdesignet. Den nyeBYDHan-familien kan udstyres med valgfri taglidar, og et nyt bakkamera er valgfrit, som kan være et perceptionskamera til det intelligente køresystem. Dens intelligente køreegenskaber vil blive yderligere forbedret, og den kan blive udstyret med Horizon Journey 5-chippen.

Kraftmæssigt er den nye Han DM-i udstyret med BYD DM 5.0 plug-in hybrid teknologi. 1.5T-motoren har en maksimal effekt på 115 kilowatt, en stigning på 13 kilowatt sammenlignet med 2024 Han DM-i til salg. Den er fortsat udstyret med lithiumjernfosfatbatterier og er en ren elektrisk model. Effektparametrene er i overensstemmelse med den nuværende model.

BYD'erHan-modellen vil blive opgraderet med hensyn til smart kørsel og hybridsystemer denne gang. Det har endnu ikke indvarslet en rigtig større opgradering. Den nye Han-systemmodel vil dog sandsynligvis blive frigivet inden for året.


Indlægstid: 18-jul-2024