• Teslas nye Roadster kommer!Sendes næste år
  • Teslas nye Roadster kommer!Sendes næste år

Teslas nye Roadster kommer!Sendes næste år

Teslas CEO Elon Musk sagde den 28. februar, at virksomhedens nye Roadster elektriske sportsvogn forventes at blive afsendt næste år.

"I aften har vi fundamentalt hævet designmålene for Teslas nye Roadster."Musk udsendt på det sociale medie Ship.”

asd (1)

Musk afslørede også, at bilen blev udviklet i fællesskab af Tesla og dets rumudforskningsteknologivirksomhed SpaceX.For den nye Roadster var Musk ikke bleg for alle former for ros, såsom at den "lover at være det mest spændende produkt nogensinde" og "der vil aldrig være en bil som den nye Roadster igen.Du vil elske denne bil."En ny sportsvogn er bedre end dit hus.”

Derudover afslørede Musk også som svar på henvendelser fra andre Forventningerne er høje.

Faktisk har Teslas originale Roadster været udgået i mere end ti år og er blevet meget sjælden.Tesla producerede lidt over 2.000 køretøjer på det tidspunkt, hvoraf mange blev ødelagt i ulykker og en uheldig brand i en garage i Arizona.I slutningen af ​​sidste år meddelte Tesla, at de ville "fuldt ud" åbne alle design- og tekniske filer til den originale Roadster.

asd (2)

Med hensyn til den nye Roadster har Tesla tidligere afsløret, at den vil bruge firehjulstræk, med et drejningsmoment på hjulet op til 10.000 N·m, en tophastighed på op til 400+km/t og en marchrækkevidde på 1.000 km.

asd (3)

Den nye generation af Roadster er også udstyret med SpaceX "cold-gasthrusters", kendt som "King of Supercars", som nemt kan overgå accelerationsevnen for brændstofbiler, hvilket også vil gøre det til det hurtigste masseproducerede køretøj i historien til accelerere til 100 kilometer.sportsvogn.


Posttid: Mar-04-2024