• Peruvianske udenrigsminister: BYD overvejer at bygge en samlefabrik i Peru
  • Peruvianske udenrigsminister: BYD overvejer at bygge en samlefabrik i Peru

Peruvianske udenrigsminister: BYD overvejer at bygge en samlefabrik i Peru

Det peruvianske lokale nyhedsbureau Andina citerede den peruvianske udenrigsminister Javier González-Olaechea for at rapportere, at BYD overvejer at etablere en samlefabrik i Peru for at gøre fuld brug af det strategiske samarbejde mellem Kina og Peru omkring Chancay-havnen.

https://www.edautogroup.com/byd/

I juni i år besøgte den peruvianske præsident Dina Ercilia Boluarte Zegarra Kina, og venskabet mellem Kina og Peru accelererede. Et centralt element i Perus samarbejde med Kina er etableringen af ​​en frihandelsaftale. Derudover har Kina og Peru også lanceret Chancay Port-projektet, hvor China Ocean Shipping ejer 60%. Når den er færdig, vil havnen blive "porten fra Sydamerika til Asien."

Den 26. juni besøgte Dina Ercilia også Shenzhen, hvorBYDog Huawei har hovedkvarter, og efter mødet med de to virksomheder nævnte hun detBYDkan bygge en fabrik i Peru.

Peruvianske udenrigsminister Javier González-Olaechea sagde, at Shenzhen er det vigtigste digitale teknologicenter i Kina, og hans besøg iBYDog Huaweis hovedkvarter efterlod et dybt indtryk på ham. Den peruvianske udenrigsminister nævnte det ogsåBYDhar givet udtryk for muligheden for at etablere samlefabrikker i Peru og to andre latinamerikanske lande.

Tidligere,BYDundersøgte også muligheden for at etablere elbilfabrikker i Mexico og Brasilien. Disse to lande har også etableret gode diplomatiske forbindelser med Kina. I maj 2024,BYDbegyndte at bygge en produktionsbase i Brasilien. Anlægget vil begynde driften i begyndelsen af ​​2025 med en indledende produktionskapacitet på 150.000 køretøjer. I juni 2024 udtalte mexicanske embedsmænd også, at forhandlingerne omkringBYD's produktionsanlæg var gået ind i sidste fase.

Da Peru grænser op til Brasilien, ifBYDetablerer en samlefabrik i Peru, vil det bedre fremmeBYD's udvikling på markedet. Det bekræftede den peruvianske minister desuden ikkeBYDvil etablere et personbilsproduktionsanlæg i Peru. SåBYDhar mange muligheder: busser, batterier, tog og bildele.

I marts i år,BYDlancerede Shark pickup trucken i Mexico til en pris på 899.980 mexicanske pesos (ca. 53.400 USD). Der er tale om en plug-in hybridbil på omtrent samme størrelse som Hilux-modellen med en effekt på 429 hestekræfter og en accelerationstid på 0 til 100 kilometer på 5,7 sekunder.

E-mail:edautogroup@hotmail.com

Telefon / WhatsApp:13299020000


Indlægstid: 17-jul-2024