• Geely Galaxys første rene elektriske SUV-model med navnet "Galaxy E5"
  • Geely Galaxys første rene elektriske SUV-model med navnet "Galaxy E5"

Geely Galaxys første rene elektriske SUV-model med navnet "Galaxy E5"

GeelyGalaxys første rene elektriske SUV-model med navnet "Galaxy E5"

Den 26. marts Geely Galaxy annoncerede, at dens første rene elektriske SUV-model fik navnet E5 og udgav et sæt camouflerede bilbilleder.

asd

Det forlyder, at Galaxy E5 er Geely Galaxys første globale model.Venstre- og højrestyrede køretøjer udvikles og testes på samme tid og vil i fremtiden blive solgt til globale brugere.

Ifølge de spionbilleder, der blev frigivet denne gang, har bilens camouflagecover "Hej" skrevet på sprogene i forskellige lande, hvilket er meget repræsentativt.Derudover vil Galaxy E5, hvad angår udseende, bruge de samme krusninger af lys og rytmisk gitter som E8, med skarpe forlygter på begge sider og en L-formet luftindtags dekorative strimmel nedenfor.Den visuelle effekt er meget smart og det store A lukkede gitter bruges til at reducere vindmodstand og energiforbrug.

På siden af ​​karrosseriet er bilen udstyret med skjulte dørhåndtag og hjul med lav vindmodstand.Bagenden er i en standard SUV-stil, udstyret med de i øjeblikket populære gennemgangsbaglygter og har en stor spoiler for at forbedre den sporty atmosfære.

Derudover er Galaxy E5 ifølge tidligere rapporter bygget på en ny ren el- og hybridkompatibel platform, bruger et intelligent cockpit baseret på Antola 1000 computerplatformen (Dragon Eagle 1 chip) og er udstyret med Flyme Auto-systemet.

Derudover er der nyheder om, at mærket vil lancere endnu en plug-in hybrid model-Galaxy L5 i andet kvartal af dette år.

I øjeblikket har Geely Galaxy-mærket udgivet tre modeller, nemlig den elektriske hybrid-SUV Galaxy L7, den elektriske hybrid-sedan Galaxy L6 og den rene elektriske sedan Galaxy E8, der danner et produktlayout af ren elektrisk + elektrisk hybrid, sedan + SUV i mainstream nyt energimarked.

Galaxy E5 frigivet denne gang vil yderligere berige Geely Galaxys produktmatrix.


Indlægstid: 10-apr-2024