• BYD Executive: Uden Tesla kunne det globale elbilmarked ikke have udviklet sig i dag
  • BYD Executive: Uden Tesla kunne det globale elbilmarked ikke have udviklet sig i dag

BYD Executive: Uden Tesla kunne det globale elbilmarked ikke have udviklet sig i dag

Ifølge rapporter i udenlandske medier, 26. februar, kaldte BYDs vicepræsident Stella LiI et interview med Yahoo Finance, han kaldte Tesla for en "partner" i elektrificeringen af ​​transportsektoren, idet han bemærkede, at Tesla har spillet en vigtig rolle i at hjælpe med at popularisere og uddanne offentligheden om elektrisk køretøjer.

asd (1)

Stella sagde, at hun ikke tror, ​​at det globale elbilmarked ville være, hvor det er i dag uden Tesla.Hun sagde også, at BYD har "stor respekt" for Tesla, som både er en "markedsleder" og en vigtig faktor i at drive bilindustrien til at vedtage mere bæredygtige teknologier. Hun påpegede, at "Uden [Tesla] tror jeg ikke det globale elbilmarked kunne være vokset så hurtigt.Så vi har stor respekt for dem.Jeg ser dem som partnere, der sammen virkelig kan hjælpe hele verden og drive markedets overgang til elektrificering."" Stella beskrev også bilproducenten, der laver biler med forbrændingsmotorer som "rigtige rivaler", og tilføjede, at BYD ser sig selv som en partner for alle elbilproducenter, inklusive Tesla. Hun tilføjede: "Jo flere mennesker, der er involveret i at producere elbiler, jo bedre for industrien."Tidligere har Stella kaldt Tesla for "en meget respekteret branchefælle."Musk har tidligere talt om BYD med lignende ros og sagde sidste år, at BYDs biler var "meget konkurrencedygtige i dag."

asd (2)

I fjerde kvartal af 2023 overgik BYD Tesla for første gang for at blive verdens førende inden for elektriske batterikøretøjer.Men i hele året er den globale leder inden for elektriske batterikøretøjer stadig Tesla.I 2023 nåede Tesla sit mål om at levere 1,8 millioner køretøjer på verdensplan. Teslas administrerende direktør Elon Musk sagde dog, at han ser Tesla som mere en kunstig intelligens- og robotvirksomhed end blot en bilforhandler.


Posttid: Mar-01-2024